ECAS i PIMEC impulsaran la gestió d’aproximadament 620 Plans de Diversitat en les petites i mitjanes empreses de Catalunya gràcies al Programa Next Diversitat i Empresa.

Les empreses participants rebran formació específica en matèria de diversitat en el procés de canvi i millora de l’organització i en la gestió de la diversitat, i acompanyament en l’elaboració del pla de diversitat. A través d’aquest projecte, es contribueix a la consecució de l’objectiu estratègic de la Inversió 4 “Nous projectes territorials per al reequilibri i l’equitat”, inclòs en el Component 23 “Noves polítiques púbiques per a un mercat de treball dinàmic, resilient i inclusiu”, emmarcat en l’àrea política VIII “Nova economia assistencial i polítiques d’ocupació” del Pla de recuperació, transformació i resiliència.