L’Associació Reintegra és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2001 i ubicada a la ciutat de Lleida, amb delegacions a la comarques de la Noguera i el Pallars. Ens definim com una entitat propera i útil dedicada a promoure accions vinculades en l’àmbit social, especialment per a aquelles persones amb dificultats d’inserció en el mercat de treball.

Els nostres valors son: Igualtat, respecte, integració, cooperació, empatia i professionalitat.

La nostra visió és ser una entitat referent davant tots aquells col·lectius desfavorits de la província de Lleida, oferint-los-hi el millor assessorament i orientació personalitzats. Ser una entitat pionera en la sensibilització i conscienciació a empreses per millorar l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat social.

http://reintegralleida.org