Camins. Fundació Social Escola Pia acompanya a infants i joves en situació vulnerable perquè accedeixen a un millor futur a través de l’educació, treballant des dels àmbit d’infància i família, joventut i cooperació internacional.

L’entitat impulsa l’autonomia dels i les joves a través de recursos d’habitatge i formació: oferint formació lingüística i ocupacional adreçada a menors migrats no acompanyats; formacions, tallers i activitats pel jovent extutelat perquè puguin integrar-se de manera activa i responsable a la societat; acollida per a joves migrants o refugiats, d’entre 18 i 35 anys, que estan en situació de carrer i no tenen vincles familiars; així com orientació i suport, en les àrees que la persona jove ho necessiti, per aconseguir una emancipació d’èxit.

Camins té la seva seu al barri del Raval de Barcelona però és present a 12 municipis de Catalunya i té projectes internacionals a Mèxic i Àfrica de l’Oest.

www.caminsfundacio.org