L’Associació Fòrum Dona Activa 2010 neix com una entitat sense ànim de lucre, dedicada a facilitar, garantir i acompanyar a dones en el seu procés d’inserció social i laboral prenent com a base el seu creixement personal, per ajudar-les a desenvolupar les seves competències professionals amb plenitud i consciència. L’associació els proporciona eines, metodologies i activitats que faran possible l’èxit en el seu desenvolupament. També fomenta l’emprenedoria a través de les microempreses o l’autoocupació.

Missió
• Facilitar la incorporació de les dones al mercat laboral i fomentar la igualtat d’oportunitats de les dones en l’àmbit social i laboral mitjançant la formació i la integració.
• Participar i donar suport a tot tipus d’iniciatives de reforç de la participació i la presència de la dona dins el món empresarial i social.
• Crear xarxes d’informació i cooperació entre les entitats que treballen amb les mateixes finalitats.

Visió
Ser un referent, per a les dones i les entitats dels territoris on treballem, en l’atenció a la dona i la promoció de la igualtat d’oportunitats a través de l’apoderament. Esser un facilitador d’integració social i d’inserció laboral.

Valors
Els nostres valors esdevenen l’eix vertebrador de la nostra tasca, centrada i compromesa amb les dones.
Cerquem contribuir a una millora en el benestar i la qualitat de vida de les persones participants dels nostres programes i projectes a través de l’apoderament i la promoció del desenvolupament personal i professional de cadascuna d’elles. L’impacte final es reflecteix al territori d’actuació i permet construir una societat més igualitària i justa.
– Consciència i compromís social
– Feminisme
– Confiança
– Apoderament
– Treball en xarxa

Donem atenció a diferents col·lectius de dones: per una banda a aquelles que es troben en risc o situació de vulnerabilitat, dones que necessitin rebre suport i acompanyament en la recerca de feina, dones que necessitin un servei d’orientació laboral i dones que necessiten suport i assessorament per portar a terme la seva idea de negoci.

Actuem arreu del territori català, tot i que la nostra zona principal d’actuació és a Badalona, on es troba la nostra seu principal.

http://donaactiva.org