Osonament atén a persones amb problemes de salut mental i addiccions majors de 16 anys per acompanyar-les a recuperar la seva autonomia i el seu projecte de vida.

L’entitat va néixer el 1978 a la comarca d’Osona i ofereix de forma integrada tota la cartera de serveis comunitaris d’atenció a la salut mental i a les addiccions del territori: serveis de rehabilitació, d’inserció sociolaboral, d’habitatge i d’oci.

L’objectiu final de l’entitat és acompanyar a les persones per millorar la seva funcionalitat, accedir al mercat laboral o formatiu i ser més autònomes a la llar i a la comunitat, reduint així el seu risc d’exclusió social.

Els seus valors són el compromís i la sensibilitat amb les persones i la comunitat, el treball en equip, l’ètica i la transparència, la responsabilitat social i la sostenibilitat.

http://osonament.cat