A Fundació Ared CREIEM EN LES NOVES OPORTUNITATS!

Creiem en la força i la valentia de les persones per superar qualsevol dificultat i les acompanyem de manera particular durant tot el seu camí cap al món laboral.

Visió

Una societat on tothom pot accedir a segones oportunitats

Missió

Acompanyar persones en alt risc de vulnerabilitat, majoritàriament dones que provenen de centres penitenciaris o serveis socials, perquè aconsegueixin la plena integració a la societat. Ho fem fomentant la seva autonomia, a través de la formació i l’acompanyament integral, que permeti la incorporació al mercat laboral.

Valors

  • Il·lusió en el que fem per generar canvis positius.
  • Implicació amb les necessitats de les persones a les que acompanyem, principalment dones procedents de l’àmbit penitenciari o serveis socials.
  • Inclusió per tal d’identificar i respondre a la diversitat de necessitats del col·lectiu que acompanyem.
  • Innovació en els nostres projectes i en la manera de treballar per tal d’ajustar-nos a les necessitats canviants.
  • Integritat per a un acompanyament respectuós a les persones ateses, i en la gestió de l’activitat productiva, per oferir productes i serveis sostenibles i de qualitat.

Fundació Ared, l’empresa d’inserció i el Centre Especial de Treball estem en consonància amb els següents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Ens hem adherit al Pacte Mundial amb el propòsit de seguir construint un futur sostenible per a tota la societat. Un futur més verd on no deixar ningú enrere.

https://www.fundacioared.org/