Rosalia del Valle Navas i Karina Parra, que han participat en el Programa Next Diversitat i Empresa a través de l’Associació Catnova, comparteixen l’experiència i fan valoració sobre la seva participació en el Programa.

Actualment, l’Associació Catnova acompanya persones en el marc del Programa Next Diversitat, i desenvolupa plans de diversitat amb empreses socialment responsables de les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental. Entre aquestes tres comarques es preveu que el programa acompanyi i orienti més d’un miler de persones provinents de col·lectius en situació de vulnerabilitat, a través de totes les entitats socials vinculades a la iniciativa que treballen en aquests territoris.

Què us ha motivat a participar en el Programa Next Diversitat i Empresa?

(RN) M’ha motivat buscar feina i estar preparada pels reptes que vindran en relació amb la meva vida professional.
(KP) La recerca de feina era el meu primer objectiu després de la regularització de la meva situació, quan vaig arribar a Catnova em van parlar del programa i em va semblar una gran oportunitat.

Què destacaríeu d’aquesta experiència (del procés d’orientació, de l’acompanyament…)?

(KP) De tota l’experiència destacaria dues coses, la primera, el procés d’orientació: em van escoltar, em van entendre, em van guiar i en cap moment em van jutjar, em van ajudar a conèixer millor les meves habilitats i les meves potencialitats per a saber a quin tipus de feina m’agradaria optar, i quins passos he de seguir sense tenir homologada la meva carrera universitària; i la segona, l’acompanyament: sempre et pregunten com estàs, com et sents, si necessites alguna ajuda extra o motivació, realment els ho agraeixo molt.
(RN) Destacaria la qualitat humana i l’acollida de Catnova, hi ha molta germanor, es prenen el seu temps perquè et sentis ben atesa i informada.

En el passat, quines barreres o dificultats us heu trobat a l’hora de tenir feina?

(KP) Primer de tot, la regularització de la meva situació administrativa va ser una barrera important per a mi. Un cop obtinguda la documentació, una altra barrera va ser la meva poca experiència laboral, però l’equip de Catnova em va ajudar a deixar de veure-ho com una barrera.
(RN) Les barreres més rellevants que he hagut de superar i encara em costen són les diferències culturals, sobretot pel que fa al tracte professional, al tracte humà, també en la interrelació amb les empreses o pel que fa a les metodologies de treball i, fins i tot, en situacions quotidianes o en la forma de viure les celebracions en comparació al meu país d’origen.

En les vostres experiències professionals us heu sentit incloses i acompanyades per l’empresa?

(RN) A vegades no m’he sentit del tot inclosa perquè he sentit que des de l’empresa es considerava al treballador com una possessió. Canvis de torn i horaris de treball que no tenen en compte el treballador o la conciliació, funcions que et fan fer que no estaven especificades en el lloc que estàs ocupant, canvis d’última hora segons les necessitats de l’empresa sense avís previ ni consulta a l’empleat… són coses que no m’han fet sentir bé. M’ha mancat acompanyament i formació al treballador per part de l’empresa.
(KP) En el meu cas he tingut molta sort, sempre he format part d’equips que m’han acompanyat, m’han inclòs i dels quals he après i continuo aprenent cada dia.

Quin és el vostre somni en l’àmbit laboral?

(RN) M’agradaria trobar un àmbit laboral creatiu, innovador i propulsor d’una qualitat tant en el servei com en el producte, on les decisions es consensuïn amb els treballadors per poder optimitzar el temps i la productivitat. M’agraden els ambients laborals participatius, ordenats i respectuosos, on les persones estiguin al centre, i on existeixi la cooperació entre iguals.
(KP) M’agradaria continuar aprenent i créixer en el sector tecnològic.

Per acabar, voleu fer alguna altra aportació?

(KP) Només voldria donar les gràcies i afegir que, si hagués de triar de nou l’acompanyament de Catnova, no ho dubtaria dues vegades.