Les persones en situació de vulnerabilitat que vulguin millorar la seva formació i la seva inserció laboral ja poden inscriure’s al Programa Next Diversitat i Empresa.

El Programa Next Diversitat i Empresa, coordinat per ECAS i PIMEC amb la participació de 34 entitats membres de la federació d’entitats d’acció social, té obert el període d’inscripció per a persones en situació de vulnerabilitat que vulguin millorar la seva formació i la seva inserció laboral. El Programa s’adreça, concretament, a persones:

  • Que pertanyen a un dels col·lectius vulnerables descrits a la Llei 27/2002
  • Que poden disposar de certificació o informe del servei de referència que acrediti el seu estatus
  • I que estan buscant feina i estan donades d’alta al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a Demandant d’Ocupació No Ocupada (DONO)

Aquelles persones que compleixin els requisits i estiguin interessades en seguir un itinerari d’inserció a mida poden consultar més informació del programa a la web www.nextdiversitat.org, on podran accedir a un formulari online per facilitar la inscripció.