En el marc de les activitats impulsades pel Programa Next Diversitat i Empresa, divendres 10 de febrer es va iniciar un cicle de formacions amb la sessió “Com motivar les empreses a incorporar la perspectiva de la diversitat?”.

Aquesta formació virtual, adreçada al personal tècnic del projecte i oberta a entitats socials especialitzades en matèria d’inserció, va tractar la importància de la gestió de la diversitat en l’entorn empresarial. Concretament, es va contextualitzar la necessitat de les organitzacions d’esdevenir diverses més enllà de la normativa, es va aprofundir en els principals aspectes que les organitzacions han de tenir en compte per incorporar aquesta perspectiva i es va abordar de quina manera podem motivar el sector empresarial per implantar plans de diversitat, partint de l’exemple del Programa Next Diversitat i Empresa.

Més de 100 persones de 40 entitats van participar a la sessió. Per a les entitats pertanyents al projecte s’oferirà unes sessions d’intercanvi d’experiència en format més reduït i amb una orientació més pràctica.