Des d’ECAS i el Programa Next Diversitat i Empresa hem assistit a l’acte anual de trobada de la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives, un espai de reflexió i debat de la política pública i l’Economia Social i Solidària a Catalunya.

L’acte ‘MiradESS del temps de les cireres’, organitzat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives, ha tingut lloc dimecres 5 d’abril al matí al Casinet d’Hostafrancs amb la presència de prop de 200 assistents. Des d’ECAS i el Programa Next Diversitat i Empresa hem participat a la jornada, que ha esdevingut una ocasió pel retrobament de les entitats que formen part de l’ecosistema de l’Economia Social i Solidària, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i les Comunalitats Urbanes.

En l’espai de reflexió ‘Present i futur de l’Economia Social i Solidària’, Isabel Garcia, Subdirectora General de Treball en la Diversitat i el Tercer Sector, ha presentat el Programa Next Diversitat i Empresa, emmarcant-lo en les polítiques de diversitat impulsades pel Departament d’Empresa i Treball.

A més, durant la jornada s’han dut a terme dinàmiques de pensament, debat i interrelació, que han servit com a espai d’intercanvi i aprenentatge pels assistents a través de quatre tallers al voltant dels béns comuns, les estructures de governança col·lectiva, la comunicació comunitària i la nova llei d’Economia Social i Solidària.

[Més informació de l’acte]