En el marc del Programa Next Diversitat i Empresa, s’organitzen els PIMEC CAFÈS, tres trobades amb l’objectiu de fomentar la implicació de les petites i mitjanes empreses en la incorporació i la gestió responsable de la perspectiva de la diversitat en els seus equips.

Seran espais d’una hora i mitja de durada, on s’explicarà el funcionament del Programa Next Diversitat i Empresa, en què consisteixen els Plans de Diversitat, com es duu a terme la seva elaboració, mesures útils per a les empreses a l’hora de promoure equips inclusius i diversos, etc.

Les trobades tindran lloc de 9:30h a 11h els dies 22 de juny al TecnoCampus de Mataró, 29 de juny a la delegació de PIMEC del Vallès Oriental a Granollers i 12 de juliol a l’Auditori de PIMEC a Barcelona.

Més informació i inscripcions fent clic als següents enllaços: