En el marc del Programa Next Diversitat i Empresa, l’Associació REIR, Eines per Tothom i la Fundació Acció Baix Montseny, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Celoni, organitzen la jornada “Gestió de la diversitat a l’empresa: consells i recursos per generar impacte”, que tindrà lloc el divendres 23 de juny a les 10h, a l’Aula 3 del Sax Sala (C/Montserrat 28, Sant Celoni). 

Serà una trobada de reflexió i debat sobre què implica fer una bona gestió del talent a les empreses en una societat en què existeix tota mena de diversitat: funcional, cognitiva, socioeconòmica, de pensament, cultural, ètnica, etc. I s’explicarà en detall què és i com s’implementa un Pla de Diversitat, una eina útil per la gestió responsable de la diversitat empresarial, i com les empreses poden beneficiar-se d’aquest recurs mitjançant el Programa Next Diversitat i Empresa.

PROGRAMA

10.00h   Benvinguda

Alcalde de Sant Celoni

10.05h    “La gestió de la diversitat al món de l’empresa”

A càrrec de Daniel Julià, director general de l’Associació REIR i d’Eines per Tothom i vallesà de l’any 2022.

10.25h    “Què són els Plans de Diversitat? Com obtenir-ne un de subvencionat: el Programa Next Diversitat i Empresa”

A càrrec de Jonatan Guitart, coordinador de prospecció de programes d’ocupació (PIMEC) i Pau Castellví, responsable territorial d’orientació del Programa Next Diversitat i Empresa (ECAS).

10.40h    Taula rodona sobre la gestió de la diversitat

A càrrec de Cristina Jaumeandreu, responsable adjunta de Recursos Humans de Croda Ibérica, S.A., Fina Parejo, directora general d’Arkema Química, i Teresa Ros, directora de la Fundació Acció Baix Montseny.

11.00h  Tancament